Dasmazzel
Dasmazzel.jouwweb.nl

Zwitserse topkwaliteit, van leer en waterafstotend, prima pasvorm en altijd met 1 paar extra inlegzooltjes.

Heeft u vragen, schroom niet om te bellen of te mailen (zie contactgegevens)

Wij willen u graag kennis laten maken met het merk SpringBoost. Dit Zwitserse (sport)schoenenmerk heeft, na jarenlang onderzoek, een schoen ontwikkeld gebaseerd op het dorsale flexie principe. Dit houdt in dat de hiel van de voet lager staat dan de bal van de voet. Dit zorgt o.a. voor een betere doorbloeding en traint intensief de bil- en beenspieren.


Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze andere manier van bewegen op SpringBoost dorsaalflexie schoenen de sportprestaties, de training van het lichaam en de gezondheid verbetert en daarnaast blessures helpt voorkomen.

De schoen voorkomt vermoeide benen en is hierdoor ook uitermate geschikt voor dagelijkse activiteiten en voor mensen met een staand beroep zoals in bijvoorbeeld de horeca en ziekenhuizen.


In Nederland is Paul Lammers - bewegingswetenschapper en docent fitness en krachttraining en verbonden aan NOC/NSF - een 'believer' en gebruiker van de SpringBoost schoenen.

De SpringBoost schoenen worden tevens sinds 2005 gebruikt door het HvA Volleybal team. Dit volleybalteam van de Hogeschool van Amsterdam is een belangrijke kweekvijver voor Jong Oranje. 


Naast fitness- en volleybalschoenen omvat de collectie van SpringBoost ook schoenen voor wandelen, nordic walking en urban walking. Urban Walking schoenen - zoals de City en CitySP - zijn schoenen voor iedere dag.Door de schoenen tijdens uw dagelijkse activiteiten te dragen, traint u intensief uw bil- en beenspieren en bevordert u de doorbloeding in uw benen.